Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

★ Populaire categorieën van A tot Z
Menu
★ Populaire categorieën van A tot Z

Verzending en Retouren

Verzending

Wij weten hoe leuk het is om snel je spullen in huis te hebben. Daarom sturen wij jouw bestelling dezelfde werkdag nog op als je voor 22.00 uur bestelt. Bestel je na 22.00 uur, dan gaat je pakket de volgende werkdag op de post.

Wij verzenden alles via PostNL (nieuwe naam van TNT post), dus snel en professioneel. In 95% van de gevallen heb je het de volgende dag in huis! Niet aanwezig? Dan doet PostNL extra afleverpogingen of geven zij het af bij een van jouw buren. Je ontvangt hiervan bericht in de brievenbus.

Ben je overdag vaak niet thuis en wil je zeker weten dat je de bezorger niet mist? Dan kan je jouw pakket bij een PostNL afhaalpunt (alleen in Nederland beschikbaar) bij jou in de buurt laten bezorgen en het afhalen op een moment dat het jou schikt! Dat kost niets extra!

De voordelen van verzending door Feestkleding 365
  • Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld = Morgen in huis, mits alle artikelen op voorraad zijn. Kijk goed naar de verwachte leverdatum bij ieder product
  • Slechts €3,95 per verzending, ongeacht gewicht of omvang.
  • Gratis verzending vanaf €50,00!
  • Tot 3 afleverpogingen bij afwezigheid + de mogelijkheid het pakket tussentijds af te halen of op een ander adres te laten bezorgen!
  • Levering via PostNL, dus snel en betrouwbaar.

Wij leveren ook aan klanten in Belgie en in andere landen! De verzendkosten naar Belgie bedragen €3,95 en naar Duitsland en Frankrijk € 7,95. Belgische klanten profiteren van gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €50.

Retouren: 60 dagen de tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet blij bent met het kostuum en/of de accessoires die je ontvangt. Je vindt het niet mooi, het zit niet lekker of we hebben ons een keer vergist en je het verkeerde artikel toegestuurd. Bij Feestkleding 365 is het geen punt als je jouw bestelling terugstuurt. Dat kan altijd binnen 60 dagen na ontvangst van je bestelling (deze termijn gaat op de eerstvolgende dag na aflevering van de bestelling in), mits ongedragen en netjes in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Passen mag natuurlijk wel.

Je mag jouw retour zonder voorafgaande aankondiging naar ons sturen. Stuur alsjeblieft de pakbon (of een kopie) mee, anders kunnen we de afzender niet achterhalen! Je mag (maar hoeft niet) hier ook het Europees Modelformulier voor Herroeping gebruiken (download)

We verzoeken je vrijblijvend om op de pakbon de reden voor het retourneren te vermelden (niet verplicht). De directe kosten voor het retour zenden worden niet vergoed: zo houden wij de verzendkosten betaalbaar. Je ontvangt jouw volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van jouw retour terug (mits de artikelen door ons ontvangen zijn of afdoende bewijs van verzending is overlegd).

Als door het retour zenden van een deel van de artikelen jouw oorspronkelijke aankoopbedrag onder de € 50 uitkomt dan verrekenen wij de € 3,95 aan verzendkosten, die je oorspronkelijk zou hebben betaald, met het terug te storten bedrag.

Stuur de producten terug naar:

Retouren Feestkleding 365
Burgemeester Reigerstraat 89 K
3581 KP Utrecht
Nederland

Het artikel dat je wilt terugsturen dient indien redelijkerwijs mogelijk compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten inclusief informatiekaart en/of -label (de kaart of het label met productinformatie, foto en streepjescode). Passen is uiteraard geen probleem. Als je meer doet met de producten dan enkel het beoordelen ervan (dat wat nodig is om te kijken of je de producten wilt houden) en daardoor schade aan het product(en) ontstaat dan ben je als klant voor deze waardevermindering aansprakelijk. Je mag de producten dus beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Je kunt voor het retourneren gewoon de doos of zak gebruiken die je van ons hebt ontvangen.

Let op: Panty’s, pruiken, snorren, baarden en andere soorten beharing die uit de verpakking zijn gehaald mogen vanwege hygienische redenen niet worden geruild of geretourneerd. Deze artikelen worden verzegeld verzonden en kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is.

Is het kostuum te groot/klein of ben je er niet tevreden over?

Als je het artikel wilt ruilen voor een andere maat of product, bestel deze dan simpelweg opnieuw op https://dev.feestkleding365.nl/. Je hebt de juiste maat dan het snelst in huis.

Product(en) defect, incompleet of verkeerd geleverd?

Onze excuses dat dit door onze kwaliteitscontrole is geglipt! Om jou zo goed mogelijk te helpen is het van belang dat je binnen 2 maanden een e-mail stuurt naar info@feestkleding365.nl. Vermeld hierin het bestelnummer en de beschrijving van het probleem (bij defecten graag met een duidelijke foto).

Producten te laat aangekomen?

Mocht jouw bestelling onverhoopt te laat aankomen voor jouw feest, dan kun je het pakket het beste ongeopend terugsturen. We hoeven dan namelijk geen kwaliteitscontrole te doen, waardoor je het aankoopbedrag sneller terug ontvangt. Uiteraard storten we het volledige aankoopbedrag terug. Je bent zelf echter verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.

Natuurlijk zullen we altijd proberen je tevreden te stellen en je indien gewenst snel van een vervangend product te voorzien, zodat je wel goed voor de dag komt op jouw feest. Want dáár gaat het natuurlijk om!

  • 1.9.2.1
  • info
  • 0.00 s
  • 2.00 MB
  • 0